joi, 23 septembrie 2010

Sfântul Siluan Athonitul


12 comentarii:

... spunea...

Doamne, precum vrei si precum stii, miluieste!

Cateheze spunea...

Sfintii aiudeni se roaga. Din tot misterul sfant, noi am retinut doar ca trebuie sa furam aurul magilor. Craciunul este diferenta, acel declic care deblocheaza rutina pacatului. Craciunul inseamna nasterea Infinitului in pestera saraca, nu in porfira. Pentru unii dragostea e o joacă, pentru alţii e un mod de a trăi. Pentru unii credinta e o inventie, pentru altii e un mod de a trai. Pentru unii modestia inseamna anxietate cauzata de lipsa aurului, pentru altii e un mod de a trai. Pentru unii Craciunul e o melancolie a destrabalarilor, pentru altii e un mod de a trai. Pentru unii viata se termina prin moarte, pentru altii atunci incepe. Diferenta dintre Craciunul mesianic si satana aurului: Hristos Domnul, Om şi Dumnezeu fiind a flămânzit, dar a săturat mii de oameni, in timp ce satana aurului aduce doar foamete, vina si pedeapsa. Dan e optimist: crestinii vor lepada aurul si vor cinsti Nasterea Domnului.

Alin spunea...

Am citit de Siluan Athonitul - Intre Iadul Deznadejdii Si Iadul Smereniei.
O carte foarte buna pe care v-o recomand cu caldura .

Ingeri spunea...

Am citit de Siluan Athonitul - Intre Iadul Deznadejdii Si Iadul Smereniei .
O carte foarte frumoasa pe care o recomand cu caldura.

aommee spunea...

Frumos si explicit vorbea Sf. Siluan despre Sf. Ioam de Kronstadt. Spunea ca atunci cand l-a vazut prima oara, l-am vazut transfigurat de rugaciune si niciodata nu a mai vazut pe nimeni asemenea lui! Slava Domnului pentru Sfintii Sai!

Azazel spunea...

Stapanul soseste

Unknown spunea...

Doamne ajuta ,
Ma numesc Placinta Vlad Dumitru si sunt administratorul blogului Botosaneanul Ortodox si doresc si va rog din toata inima sa publicati un articol umanitar pentru un copil de un an bolnavior de paralizie care are nevoie de 32000 de euro pentru a se recupera la o clinica din Ucraina.Mai multe detalii le poti lua de pe blogul http://sansapentrudavid.wordpress.com/.va multumesc si astept un raspuns pe pagina mea de e-mail placintavlad@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput "Sa fim oameni...".Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.
Va multumesc pentru intelegere!
Impreuna putem schimba vieti
Atept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com

Anonim spunea...

Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των Αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

arhicadi.wordpress.com spunea...

Doamne ajuta!


sunt arh Adrian Paun si ma ocup cu proiectarea caselor romanesti (traditionale si neoromanesti), ce au identitate culturala, istorica si religioasa (crestina ortodoxa), nu ca cele moderniste care au identitate protestanta sau cele postmoderniste care sunt de-a dreptul atee, si care ne schimba modul de atrai si gandi, indreptandu-ne fara sa ne dam seama spre necredinta.

Detalii despre munca mea gasiti pe www.case-frumoase.ro

Daca va intereseaza sa scrieti un articol despre casele pe care le fac, va rog sa-mi dati un semn!

Cu multa consideratie,

arh Adrian Paun

Anonim spunea...

E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
E-mail: dawnacuna314@gmail.com
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
*Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
*Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
*Dacă doriți să tratați infertilitatea.
*Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
*Dacă vrei o vrajă de promovare.

Anonim spunea...

Marea mea mărturie despre modul în care concep cu ajutorul DR DAWN, am reușit să rămân însărcinată, dar mi-a fost foarte greu să rămân însărcinată, am fost diagnosticată cu PCOS și insuficiență ovariană prematură, dar după mulți ani de încercare încă nu a fost posibil concepe până când am dat peste DR DAWN, am cumpărat de la el un medicament pe bază de plante pentru sarcină cu ingrediente naturale și mi l-a trimis prin UPS și după ce l-am folosit așa cum mi-a spus el, două săptămâni mai târziu eram însărcinată și această știre m-a făcut cea mai fericită femeie de pe pământ, am născut un băiețel frumos, tot cu ajutorul lui DR DAWN, sunt însărcinată în 8 luni acum, voi sfătui pe toți cei care caută ajutor pentru a rămâne însărcinată. sau poate pentru a vă împăca cu iubitul sau partenerul lor, puteți contacta acest medic grozav, a ajutat o mulțime de oameni pe care i-am prezentat, este o persoană foarte sinceră și de încredere, scrieți-i pe Whatsapp: +2349046229159