joi, 23 septembrie 2010

Sfântul Siluan Athonitul


14 comentarii:

... spunea...

Doamne, precum vrei si precum stii, miluieste!

MM spunea...

Sfintii aiudeni se roaga. Din tot misterul sfant, noi am retinut doar ca trebuie sa furam aurul magilor. Craciunul este diferenta, acel declic care deblocheaza rutina pacatului. Craciunul inseamna nasterea Infinitului in pestera saraca, nu in porfira. Pentru unii dragostea e o joacă, pentru alţii e un mod de a trăi. Pentru unii credinta e o inventie, pentru altii e un mod de a trai. Pentru unii modestia inseamna anxietate cauzata de lipsa aurului, pentru altii e un mod de a trai. Pentru unii Craciunul e o melancolie a destrabalarilor, pentru altii e un mod de a trai. Pentru unii viata se termina prin moarte, pentru altii atunci incepe. Diferenta dintre Craciunul mesianic si satana aurului: Hristos Domnul, Om şi Dumnezeu fiind a flămânzit, dar a săturat mii de oameni, in timp ce satana aurului aduce doar foamete, vina si pedeapsa. Dan e optimist: crestinii vor lepada aurul si vor cinsti Nasterea Domnului.

Alin spunea...

Am citit de Siluan Athonitul - Intre Iadul Deznadejdii Si Iadul Smereniei.
O carte foarte buna pe care v-o recomand cu caldura .

Ingeri spunea...

Am citit de Siluan Athonitul - Intre Iadul Deznadejdii Si Iadul Smereniei .
O carte foarte frumoasa pe care o recomand cu caldura.

aommee spunea...

Frumos si explicit vorbea Sf. Siluan despre Sf. Ioam de Kronstadt. Spunea ca atunci cand l-a vazut prima oara, l-am vazut transfigurat de rugaciune si niciodata nu a mai vazut pe nimeni asemenea lui! Slava Domnului pentru Sfintii Sai!

Azazel spunea...

Stapanul soseste

Botosaniul Ortodox spunea...

Doamne ajuta ,
Ma numesc Placinta Vlad Dumitru si sunt administratorul blogului Botosaneanul Ortodox si doresc si va rog din toata inima sa publicati un articol umanitar pentru un copil de un an bolnavior de paralizie care are nevoie de 32000 de euro pentru a se recupera la o clinica din Ucraina.Mai multe detalii le poti lua de pe blogul http://sansapentrudavid.wordpress.com/.va multumesc si astept un raspuns pe pagina mea de e-mail placintavlad@yahoo.com

Botosaniul Ortodox spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput "Sa fim oameni...".Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.
Va multumesc pentru intelegere!
Impreuna putem schimba vieti
Atept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com

Ady spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

Vlad Placinta spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez , sunt Placinta Vlad de la proiectul umanitar Sa fim oameni... (http://safimoameni.blogspot.ro/) si vin cu rugamintea sa publicati un articol umanitar despre Leontina Nicoleta (http://leontinanicoleta.blogspot.ro/).Cu ajutorul d-voastra putem face minunii.
Va multumesc ptr intelegerea acordata!
P.S. Astept un raspuns pe pagina de e-mail safimoameni@yahoo.com

Cristina C spunea...

Salut!

Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.

:) Numai bine!

Anonim spunea...

Iubiți mei în Hristos Domnul,
Sunt autorul articolelor de pe site-ul www.hristosainviat.ro
Vă invit să citiți ce postez pe acest site și, dacă veți socoti de cuviință, să preluați sau să promovați materialele de acolo.
Doamne miluiește !

Anonim spunea...

Καλησπερα σας.Ονομαζομε Αντρουλα, και είμαι, απο τη Κύπρο.Δε μπορω, να περπατήσω, μόνη μου. Τα θαύματα, της Παναγίας, και των Αγίων, οι διδαχες, των Πατέρων, σου δίνουν, δύναμη, πίστη, και υπομονή, να αντιμετωπίζεις, τη καθημερινότητα, στη ζωή.Το τηλεφωνο μου, είναι:00357_99760422. Ευχαριστω.

arhicadi.wordpress.com spunea...

Doamne ajuta!


sunt arh Adrian Paun si ma ocup cu proiectarea caselor romanesti (traditionale si neoromanesti), ce au identitate culturala, istorica si religioasa (crestina ortodoxa), nu ca cele moderniste care au identitate protestanta sau cele postmoderniste care sunt de-a dreptul atee, si care ne schimba modul de atrai si gandi, indreptandu-ne fara sa ne dam seama spre necredinta.

Detalii despre munca mea gasiti pe www.case-frumoase.ro

Daca va intereseaza sa scrieti un articol despre casele pe care le fac, va rog sa-mi dati un semn!

Cu multa consideratie,

arh Adrian Paun