miercuri, 26 august 2009

Omul uitat


Vă invit astăzi, 26 august 2009, pe la 4 fără 15, să vă uitaţi la postul local din Piatra Neamţ TVM, unde voi fi invitat eu şi se va difuza filmul "Omul uitat", un documentar realizat la spitalul Bisericani. E un film studenţesc, dar prin durata lui de 53 de minute, şi-a cam depăşit statutul.

NOU: Filmul este disponibil pe http://arhiva-ortodoxa.info, sectiunea upload -> video.


4 comentarii:

Cristian Onet spunea...

nu merge link-ul pt download
se ofera spre salvare doar un fisier html de 21 kB :)
mai da-ne detalii daca nu am priceput cum trebuie facut :)
Doamne ajuta!

Valeriu spunea...

Am urmarit cu interes filmul tau documentar pe internet. Stiam de Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani prin prisma relatiilor comerciale cu aceasta entitate (livrare de mobilier de spital), asa ca mi-am facut timp sa cunosc oamenii acelor locuri si problemele lor.
Legat de "omul uitat" al zilelor noastre, leacul pentru aceasta boala trebuie cautat in tineretea fiecaruia, contand drumul ales in viata.

pescarus spunea...

Filmul era in direct la TV. Cu ajutorul VLC media player, deschideati fisierul acela mic (care e doar o adresa) si va uitati la tv, in direct, pe net.
Filmul o sa-l pun pentru download cand am timp si il gasiti tot pe aici.
Multumesc.

Anonim spunea...

Un film care ii face o radiografie si "pacientului" care priveste pe fratii lui bolnavi de la Bisericani. Un indemn la pocainta pentru fiecare si iubirea semenilor. Dumnezeu sa iti ajute, Adrian!